Pogosto zastavljena vprašanja

Ali se kakovost generičnih zdravil razlikuje od originalnih?

Generiki imajo enako kemijsko formulo kot originali, zato imajo enak terapevtski učinek na telo. S kopiranjem obstoječega "recepta" farmacevtska podjetja ne plačajo veliko denarja za patent, zato imajo možnost, da zmanjšajo količino svojih izdelkov. Varnost in kakovost generičnih zdravil ne dopuščata dvoma, saj je podprta z ustreznimi certifikati, ki jih izdajajo vladne agencije proizvajalca.

Jeneric facly podvojiti izvirnik?

Če upoštevamo kemično sestavo obeh, ugotovimo, da se dejansko ne podvajata: "terapevtsko jedro" je splošno, primesi, ki so mu dodane, pa so različne. Nečistoče na terapevtski proces vpliva ne zagotavljajo. Po izteku patentne zaščite prvotno podjetje drugim proizvajalcem prodaja le polizdelke svoje blagovne znamke. Toda skrivnosti proizvodnje se ne odpirajo. Medtem ko so proizvajalci nadlegovani in imajo v mislih polizdelke, se v lekarnah prodaja le originalno zdravilo. Takoj ko proizvajalcem uspe ustvariti analoge, se na lekarniških policah pojavijo generiki.

Kaj moram vedeti o vaših pripravah?

Pripravki prispevajo k nastanku erekcije le ob spolnem vzburjenju! Ne vzemite več kot eno tableto na dan. Upoštevajte odmerjanje in kontraindikacije.